Iubita i-a cerut sa-i dovedeasca ca e la serviciu, la spital, iar el a pozat holul. Detaliul terifiant care apare in imagine

Ultima actualizare: 18-06-2015 07:07
stafie spital

Un barbat, angajat la un spital din Marea Britanie, a fotografiat unul din holurile institutiei, iar un detaliu pe care el nici macar nu l-a observat a facut ca imaginea sa devina un viral peste noapte.

Andrew Milburn, care lucreaza la Leeds General Infirmary, a surprins pe camera ceea ce pare a fi stafia unei fetite. I-a trimis apoi poza iubitei lui, fara sa observe detaliul. Insa tanara a sesizat imediat prezenta bizara, a postat fotografia pe Facebook si in foarte scurt timp a fost redistribuita de mii de ori, relateaza The Mirror.

Andrew Milburn a spus ca fotografia a fost facuta vineri noapte, cand a intrat in tura: "Iubita mea mi-a cerut sa-i demonstrez ca sunt de serviciu si am facut poza in timp ce ma indreptam spre birou. Fara sa stiu, am pozat o stafie care era pe hol. De cand este pe Facebook, poza a primit zeci de mii de like-uri si au comentat-o chiar si oameni din America."

"Fotografia a ajuns si la un grup de investigatori de fenomene paranormale, iar acestia spun ca aparitia este autentica", a mai spus Andrew.

Barbatul a mai spus ca o parte din colegii lui i-au spus in trecut ca noaptea aud pasi pe holuri, dar nimeni nu este acolo.

O parte din cei care au postat comentarii spun ca fotografia ar fi fost modificata in Photoshop, insa Andrew neaga ca ar fi facut asta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO