Iti dai seama ce se vede in imagini? Par a fi niste barci in mijlocul oceanului, dar daca te uiti mai atent vei fi surprins

Dată publicare: 11-08-2014 11:43
Dată actualizare: 14-08-2014 07:11


Biscayne

Portul Biscayne, din Miami, Florida, este faimos pentru ceea ce in urma cu 50 de ani era un soi de orasel marin care aduna mii de vizitatori anual.

Stiltsville se afla in largul oceanului, la 1.5 kilometri de mal, si este alcatuit acum din 7 casute, scrie Life Buzz. In anii '60, Stiltsville numara 27 de astfel de constructii care au fost distruse, in timp, de uragane.

Povestea caselor de pe apa a inceput in 1933, cand Eddie Walker, un pescar din Miami, si-a construit o lacustra, suspendata pe cativa piloni bine fixati in nisip. Casuta a inceput sa atraga vizitatori dornici sa se relaxeze pe apa, sa manance, sa bea si sa joace poker, iar la scurt timp, Eddie a inceput sa scoata bani frumosi din casuta sa. Vecinii pescarului i-au urmat exemplul, iar Portul Biscayne devenea astfel o destinatie exclusivista pentru petrecaretii cu bani.

In 1965, Uraganul Betsy a distrus o mare parte dintre casutele din Stiltsville, iar cele care au rezistat au ramas abandonate. Acum, locuitorii Floridei au initiat o petitie pentru a salva cele 7 constructii ramase si a le reabilita, in speranta ca Stiltsville ar putea sa redevina destinatia de lux si de distractie care a fost odinioara.

Vezi imaginile in GALERIA FOTO de mai jos.

 

Sursa: Life Buzz


VIDEO PROTVPLUS.RO