Isterie provocata de o mama si fiica minora care au pozat topless. Ce risca femeia

Dată publicare: 20-12-2013 16:29
Dată actualizare: 23-12-2013 06:52


topless

O fotografie in care o mama si fiica ei de adolescenta au pozat topless, in cada, a provocat un scandal imens intr-un oras din Missouri, Statele Unite.

Femeia risca acuzatii serioase si chiar inchisoarea, relateaza The Huffington Post.

Poza in care femeia de 50 de ani si fiica ei de 14 ani sunt dezbracate a circulat intre elevii din doua licee prin intermediul unei retele de socializare. Deocamdata, femeia este acuzata ca si-a pus in pericol fiica de 14 ani si a expus-o public intr-o postura indecenta.

Scandalul creat in jurul acestu eveniment este imens, iar mama ar putea sa fie arestata.

Unul din fii femeii este elev la un liceu prin care a circulat poza, iar baiatul a fost hartuit si batjocorit de toti colegii.

Ancheta a stabilit ca femeia a pozat in mod deliberat, a declarat procurorul Tim Lohmar, din districtul St. Charles.

"Este limpede ca fotografia a fost facuta cu bunastiinta, iar pozitia in care stau cele doua are conotatii sexuale", a mai spus Lohmar.

Numele femeii nu a fost facut public pentru a fi protejata identitatea fiicei minore. Ea, insa, a negat ca a facut intentionat poza, sustinand ca "doar am iesit din cada".

Poza a fost facuta de cea de-a doua fiica, iar ulterior a circulat pe la nenumarate persoane prin intermediul Snapchat, o aplicatie pentru smartphone.

Citeste si:

Apple isi ingroapa toti competitorii. Gigantul care, in anii 2000, scria istorie cu primele smartphone-uri, gata de prabusire

Omul care face 37 milioane de dolari pe zi. Cel mai spectaculos salt dintre toti miliardarii lumii

Sursa: Huffington Post

Tags: topless, mama, fiica,


VIDEO PROTVPLUS.RO