Isi risca viata pentru niste poze. Imaginile facute de doi tineri de pe cele mai inalte cladiri din lume iti taie rasuflarea

Dată publicare: 23-07-2015 09:09
Dată actualizare: 26-07-2015 07:23


cataratori Instagram

Doi tineri, unul din Ucraina si unul din Rusia, se catara pe cele mai inalte cladiri si poduri din lume si fac niste fotografii care-ti taie rasuflarea. Peste 100.000 de oameni le urmaresc aventurile pe Instagram.

Cei doi tineri se catara pe cele mai inalte constructii fara sa foloseasca hamuri sau corzi de siguranta. Pentru ca ce fac este ilegal in cele mai multe parti din lume, ei folosesc pseudonime ca sa evite sa fie prinsi si arestati.

Vitaliy Raskalov, in varsta de 22 de ani, si Vadim Makhorov, 25, s-au cunoscut pe podul Obukhovskiy din Sankt Petersburg, iar apoi si-au dat intalnire in Moscova, unde s-au catarat pentru prima oara impreuna pe un zgarie-nori.

Una din cele mai inalte cladiri pe care s-au urcat vreodata este Turnul Shanghai din China. Cei doi s-au si filmat in timp ce s-au catarat la 650 de metri, iar video-ul a ajuns viral in scurt timp.

Gestul lor le-a adus interdictia de a mai pasi vreodata in China. Cei doi barbati fac asta de 6 ani si au sute de mii de urmaritori pe Instagram. Cu toate acestea, ei recunosc ca nu-si doresc sa fie copiati: “Este extrem de periculos.”

 

Sursa: Business Insider


VIDEO PROTVPLUS.RO