Ipoteza politiei: Baiatul chinez ramas fara ochi a fost agresat de matusa


Ultimul update: Sambata 07 Septembrie 2013 02:17
Data publicarii: Miercuri 04 Septembrie 2013 15:50
Categorie: Bizar
copil

Matusa este banuita ca ar fi vinovata in cazul baiatului de 6 ani, din China, caruia i-au fost scosi ochii, relateaza CNN.

Ipoteza conform careia matusa baiatului, Zhang Huiying, l-ar fi lasat pe acesta fara ochi, este luata in calcul de catre autoritatile tinutului Fenxi.

ADN-ul femeii a fost gasit la locul atacului si urme de sange, apartinand baiatului, au fost depistate pe hainele acestuia.

Zhang Huiying s-a sinucis vinerea trecuta, sarind intr-o fantana din curtea propriei case.

Baiatul, numit Xiao Binbin, a disparut in urma cu o saptamna, fiind gasit apoi dupa patru ore, sub influenta drogurilor si fara ochi, conform Televiziunii Centrale de Stat a Chinei.

Oficialitati din cadrul politiei au negat faptul ca ochii baiatului, dar fara cornee, ar fi fost gasiti la scurt timp in apropiere.

China este o tara care duce lipsa de donatori de organe, acestea fiind recoltate, de obicei, de la persoanele condamnate la pedeapsa cu moartea.

Astfel, din 300.000 de persoane, care necesita anual transplanturi, doar 10.000 au parte de acestea, conform agentiei nationale de presa a Chinei, Xinhua.
 

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO