Ipostazele in care un paramedic a fost surprins la locul unui accident. A starnit furia trecatorilor

Ultima actualizare: 03-11-2012 06:54
accident

Un paramedic britanic a starnit dezbateri aprinse in ultimele zile, dupa ce a fost surprins in ipostaze neobisnuite la locul unui accident.

O ambulanta care trebuia sa intervina la un telefon de urgenta in Marea Britanie a fost implicata ieri intr-un accident, in urma caruia masina paramedicilor s-a rasturnat, blocand strada si traficul.

Dupa accident, Daily Mail a descoperit ca paramedicii, care asteptau o masina de interventii pentru a le repune pe roti ambulanta, au hotarat ca este momentul pentru o sesiune foto, chiar in dreptul masinii rasturnate.

In imagini se observa cum o femeie paramedic este fotografiata de catre un ofiter de politie, zambind, in mijlocul strazii, chiar langa locul accidentului.

Bucuria inexplicabila a medicilor pare sa fi starnit insa furia trecatorilor care isi pierdeau rabdarea asteptand ca strada sa fie deblocata.

"Echipajul de pe ambulanta statea si poza langa accident, in timp ce politistii faceau fotografii. Nu se puteau opri din ras si distractie. Mie mi s-a parut ceva gresit. Stiu ca langa acea masina era o persoana care primea ingrijiri medicale.", a declarat, iritat, un martor pentru Daily Mail.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO