Invitatii la nunta au avut un soc cand au aflat ce se intampla in camera alaturata

Dată publicare: 24-09-2013 12:04
Dată actualizare: 27-09-2013 07:07


Dormitor

Un director de banca din Statele Unite, casatorit si cu un copil, a ajuns in fata judecatorilor dupa ce a incercat sa abuzeze sexual o femeie pe care a cunoscut-o la o nunta.

Ed Sappin, in varsta de 39 de ani, a vazut-o pe femeie la nunta unor prieteni comuni. A doua zi, mireasa si mirele si-au invitat prietenii la ei acasa, in Londra, pentru o noua reuniune.

"La finalul receptiei, undeva spre miezul noptii, prietena miresei a dorit sa se intinda. Ea a mers in dormitorul cuplului si a adormit acolo. S-a trezit cand a simtit ca cineva o saruta pe gat", a declarat procurorul care se ocupa de caz.

Victima a simtit cum cineva o atinge pe picioare si o saruta pe gat, s-a trezit imediat si a vazut ca nu mai are lenjeria intima pe ea. S-a speriat atat de tare incat a fugit si s-a ascuns in dulap, tipand atat de tare incat toata cladirea a auzit-o.

Invitatii la eveniment au sunat imediat la politie.

"Nu am crezut nicio clipa ca e capabil de asa ceva. Eu credeam ca e homosexual, am fost mirata cand am aflat ca e insurat. M-a trezit acel sarut pe gat, cred ca daca nu ma trezeam, el ma viol", a declarat victima.

Femeia a recunoscut ca a consumat alcool, dar ca nu a fost in nicio clipa de acord de-a intretine relatii sexuale.

Procesul este inca in desfasurare.

Sursa: Daily Mail

Tags: incidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO