Intrebarea fotografului a facut-o pe o mireasa din Australia sa izbucneasca in lacrimi. Ce i-a transmis

Ultima actualizare: 09-05-2017 07:14
Moment emotionant pentru o mireasa

Un fotograf australian a surprins un momentul emotionant, cand doi tineri proaspat casatoriti au izbucnit in lacrimi in timpul unei sedinte foto.

James Day este un fotograf australian care, in data de 30 aprilie, i s-a cerut sa fotografieze nunta unui cuplu de indragostiti.

Adrian si Rosyln au decis sa-si uneasca destinele, iar momentul sedintei foto a fost foarte emotionant.

Fotograful le-a propus sa surprinda apusul in fotografiile de nunta a celor doi, insa, cadrul feeric si prezenta sotului ei, a impresionat-o pana la lacrimi pe proaspata mireasa.
"Lumina devenea perfecta, atunci am lasat totul si le-am spus a postat fotograful pe o retea de socializare.

Fotograful i-ar fi spus proaspatului sot: "Am o intrebare pentru tine, dar vreau sa ii raspunzi ei si nu mie", a adaugat fotograful.

Mirele a acceptat provocarea artistului si i-a raspuns tinerei sale sotii la urmatoarea intrebare: "Din milioanele de oameni din intreaga lume, tu ai ales sa-ti petreci restul zilelor cu Roslyn. Ii poti spune de ce?"

Barbatul i-a soptit la ureche frumoasei Roslyn raspunsul la intrebare. Impresionata de vorbele frumoase ale sotului sau, femeia a izbunit in plans.

 

Fotograful a surprins momentul emotionant dintre cei doi si a publicat fotografia pe un site de socializare, bucurandu-se de aprecierea internautilor.

Raspunsul misterios al proaspatului sot, soptit la urechea frumoasei sale sotii, nu a fost elucidat, astfel cuvintele care au emotionat-o atat de tare pe Roslyn raman in intimitatea cuplului. "L-am rugat sa ii sopteasca sotiei lui la ureche, dar numai ei. Mi-ar placea ca ei sa pastreze intimitatea momentului lor", sustine artistul.

Fotograful australian afirma ca astfel de scene sunt sursa lui de inspiratie. "Tocmai de aceea iubesc sa fac fotografii".
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO