Intrebarea fotografului a facut-o pe o mireasa din Australia sa izbucneasca in lacrimi. Ce i-a transmis

06-05-2017 14:31


Moment emotionant pentru o mireasa

Un fotograf australian a surprins un momentul emotionant, cand doi tineri proaspat casatoriti au izbucnit in lacrimi in timpul unei sedinte foto.

James Day este un fotograf australian care, in data de 30 aprilie, i s-a cerut sa fotografieze nunta unui cuplu de indragostiti.

Adrian si Rosyln au decis sa-si uneasca destinele, iar momentul sedintei foto a fost foarte emotionant.

Fotograful le-a propus sa surprinda apusul in fotografiile de nunta a celor doi, insa, cadrul feeric si prezenta sotului ei, a impresionat-o pana la lacrimi pe proaspata mireasa.
"Lumina devenea perfecta, atunci am lasat totul si le-am spus a postat fotograful pe o retea de socializare.

Fotograful i-ar fi spus proaspatului sot: "Am o intrebare pentru tine, dar vreau sa ii raspunzi ei si nu mie", a adaugat fotograful.

Mirele a acceptat provocarea artistului si i-a raspuns tinerei sale sotii la urmatoarea intrebare: "Din milioanele de oameni din intreaga lume, tu ai ales sa-ti petreci restul zilelor cu Roslyn. Ii poti spune de ce?"

Barbatul i-a soptit la ureche frumoasei Roslyn raspunsul la intrebare. Impresionata de vorbele frumoase ale sotului sau, femeia a izbunit in plans.

 

Fotograful a surprins momentul emotionant dintre cei doi si a publicat fotografia pe un site de socializare, bucurandu-se de aprecierea internautilor.

Raspunsul misterios al proaspatului sot, soptit la urechea frumoasei sale sotii, nu a fost elucidat, astfel cuvintele care au emotionat-o atat de tare pe Roslyn raman in intimitatea cuplului. "L-am rugat sa ii sopteasca sotiei lui la ureche, dar numai ei. Mi-ar placea ca ei sa pastreze intimitatea momentului lor", sustine artistul.

Fotograful australian afirma ca astfel de scene sunt sursa lui de inspiratie. "Tocmai de aceea iubesc sa fac fotografii".
 

Sursa: Independent.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO