Intr-un lac din Illinois a fost descoperit pestele care ataca organele genitale masculine

Dată publicare: 09-07-2012 16:26
Dată actualizare: 22-10-2012 03:48


peste Pacu

Oamenii din Illinois, SUA, refuza sa mai faca baie in raul Lou Yaeger, dupa ce in apele sale a fost descoperit temutul peste Pacu, faimos pentru faptul ca ucide barbatii atacandu-le organele genitale.

Nicio persoana nu mai are curaj sa intre in raul Lou Yaeger dupa ce au auzit ca un pescar a prins un peste Pacu in urma cu o luna, iar alti oameni au povestit ca si ei la randul lor ar fi vazut mai multi astfel de pesti.

"Tocmai am aflat ca aici s-a descoperit acel peste si acum sunt extrem de speriata. Nu mai am curaj sa mai fac baie in lac", a declarat un un parinte din Illinois.

Cunoscut in Papua Noua Guinee sub numele de "Taietorul de bile", exoticul peste a cauzat moartea a doua persoane din statul situat in vestul Oceanului Pacific, care au murit dupa ce au fost muscate de Pacu de organele genitale si au sangerat abundent.

Autoritatile nu sunt sigure cum au ajuns acesti pesti in lacul lor si ca cel mai probabil au fost introdusi in apele raului in mod ilegal, insa sustin ca cetatenii nu au niciun motiv sa se teama de ei.

"E un pic infricosator sa te intalnesti cu un peste cu astfel de dinti, insa oamenii nu au motive sa se teama. Pacu prefera nucile, melcii sau frunzele, iar daca nu gasesc astfel de hrana atunci ataca alti pesti", a precizat Jim Cadwell, administratorul lacului.

Pestele Pacu fare parte din aceeasi familie de pesti ca si Piranha, singura mare deosebire dintre cele doua specii fiind ca ca dintii "Taietorului de bile" sunt mai lungi si seamana foarte mult cu cei ai oamenilor, in timp ce Piranha este recunoscut pentru dintii lui zimtati.

Sursa: Daily Mail

Tags: peste, pacu, piranha,


VIDEO PROTVPLUS.RO