Interventia care a scapat-o de durerile insuportabile o distruge acum. Medicii refuza sa o trateze

Dată publicare: 05-10-2012 16:21
Dată actualizare: 08-10-2012 07:00


Carissa

Carissa Galvez, in varsta de 20 de ani, duce o viata in care durerile insuportabile sunt la ordinea zilei. Tanara din Arizona a fost supusa, in urma cu 5 ani, unei interventii chirurgicale experimentale, iar acum regreta decizia luata.

Carissa a aceptat propunerea medicului care a tratat-o la acea vreme, si anume aceea de-a i se extrage lichidul acumulat in creier cu ajutorul a doua valve experimentale.

Totul a decurs perfect si tanara a mers acasa perfect sanatoasa.

In urma cu cateva zile insa, fata a inceput sa aiba dureri de cap insuportabile. S-a simtit atat de rau incat mama ei a dus-o imediat la spitalul din Phoenix, Arizona.

Medicii care au consultat-o au refuzat sa o trateze pe Carissa, pentru ca nu stiu cum sa scoata din capul fetei una din valvele ramase in urma interventiei de acum 5 ani.

Din nefericire, doctorul care a tratat-o la acea veme pe fata s-a pensionat si este de negasit.

“Fiica mea nu mai poate din cauza durerilor. Niciunul dintre medicii care au consultat-o nu stiu cum ar putea sa o ajute. Nu au mai vazut niciodata asa ceva”,a declarat mama fetei.

“Ma doare foarte tare. As vrea sa am macar 5 minute de liniste, vreau sa repare cineva aceasta problema”, a declarat tanara care sufera de o afectiune la nivelul creierului.

Familia fetei spera ca medicul care a operat-o initial va afla de agonia fetei si va aparea la spital pentru a o ajuta.

Sursa: Daily Mail

Tags: incidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO