Intalniri intime cu sponsori bogati, pentru burse scolare. Oferta indecenta a unui site britanic

Ultima actualizare: 10-12-2012 06:46
sponsori studente

O publicatie britanica a demascat afacerea online a unui barbat care cauta studente dornice sa obtina sponsorizari pentru cursuri, in schimbul unor acte intime cu clienti bogati.

Sponsora.Scholar.co.uk racola tinere cu varste intre 17 si 24 de ani, care doreau sa obtina chiar si 15.000 de lire sterline pe an pentru cursuri, in schimbul unor contacte sexuale.

Inainte de a putea candida pentru aceasta bursa, doritoarea trebuia sa treaca un "test" cu patronul site-ului, Mark Lancaster, de profesie consultant IT pentru armata britanica.

Dupa ce erau “verificate” de acesta si daca el era multumit, tinerele ar fi trebuit sa intretina cel mult patru contacte sexuale cu sponsorii lor, in decursul unui trimestru.

Site-ul unde aceste studente se puteau inscrie functioneaza din anul 2006 si a fost inchis numai dupa ce jurnalistii de la The Independent au realizat un reportaj cu camera ascunsa.

Aproximativ 1.400 de fete au luat parte la acest program de “sponsorizare”.

Mark Lancaster, in varsta de 39 de ani, tatal a 2 copii, lucreaza pentru armata britanica si, datorita functiei detinute, are acces la documente ultra-secrete.

Potrivit legislatiei britanice, agentiile de escorte pot functiona, cat timp relatiile dintre fete si clienti presupun acordul ambelor parti, iar sexul nu figureaza ca obligatie explicita.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO