Intalnire emotionanta dupa 31 de ani, intre o mama si fiul ei, care s-a ratacit in timpul unei vizite la muzeu

Ultima actualizare: 08-03-2015 10:41
beijing

O femeie din China si-a regasit fiul dupa 31 de ani, de cand se ratacise in timpul unei vizite la muzeu.

Copilul avea doar 9 ani atunci cand s-a ratacit de tatal sau, in timpul unei vizite la Muzeul Palace din Beijing, relateaza The Mirror.

Mama acestuia, Wu Shurong, in varsta de 69 de ani, spune ca isi aminteste ziua in care si-a pierdut copilul ca si cum ar fi ieri: "I-am facut baiatului meu care avea 9 ani atunci un pachetel cu mancare si l-am trimis cu tatal sau la celebrul Muzeu Palace din Beijing".

Cei doi s-au despartit pe o strada aglomerata, iar in ciuda faptului ca l-a cautat o zi intreaga, tatal nu si-a putut gasi fiul ratacit. Impreuna cu sotia sa, au cercetat apoi timp de o luna capitala, dupa care s-au intors in orasul lor, Tumen, neavand niciun semn despre fiul lor.

Obosit si infometat dupa cateva zile de umblat pe strazi, cel mic a fost luat in grija de o familie care a crezut ca a fost abandonat, in ciuda faptului ca acesta spunea ca s-a pierdut de tatal sau.

Mama sa nu a incetat niciodata sa-l caute, iar in acest an a mers din nou la politie, unde a revazut lista copiilor disparuti, iar acolo a vazut fotografia unui baiat despre care a fost sigura ca este fiul ei.

In urma unor analize ADN, mama si fiul s-au reintalnit dupa 31 de ani.

"Mereu am crezut ca familia mea nu a vrut sa ma abandoneze. Dupa e m-am angajat, am decis sa ma intregistrez in baza de date a politiei si am fost uimit cand am fost contactat", a relatat Fan Haidong.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO