Inselata de iubit, o tanara a recurs la cel mai nepotrivit gest. Ce a facut la o petrecere

Dată publicare: 02-04-2013 16:27
Dată actualizare: 05-04-2013 06:50


tanara

"Imi iubesc partenerul si ar trebui sa ne mutam impreuna. Ceva s-a intamplat insa cu noi". O tanara din Marea Britanie trece printr-o perioada destul de dificila, iar decizia pe care trebuie sa o ia ii va schimba radical viata.

"Am 25 de ani si iubitul meu are 28. Suntem impreuna de 2 ani si ne iubim. Ne-am cunoscut la locul de munca. Lucram amandoi la aeroport. Fosta lui iubita lucreaza si ea intr-un duty-free de acolo. A parasit-o pentru ca l-a inselat cu un alt barbat", a scris femeia psihologului The Sun.

"Am fost plecata un weekend din oras la o prietena. Cand m-am intors, am vazut pe telefonul iubitului meu un mesaj de la fosta lui partenera. Ii scria ca s-a simtit bine cu el. Am crezut ca innebunesc. L-am intrebat daca a facut sex cu ea si a recunoscut. Mi-a spus ca era baut si ca s-a intamplat, dar ca e de domeniul trecutului, ca nu a insemnat nimic pentru el", a continuat femeia.

"Am incercat sa trec peste, insa, la petrecerea unei prietene el a plecat mai devreme pentru ca se simtea rau. Eu am inceput sa vorbesc cu fratele amicei mele. Il stiu de cand s-a nascut, este cu 5 ani mai tanar ca mine. Seara s-a incheiat cu o partida de sex ai carei protagonistii am fost eu si fratele prietenei mele. A fost incredibil. Ne-am mai intalnit de atunci de 4 ori si de fiecare data am ajuns in dormitor. Nu stiu ce sa fac. Intr-o luna ar trebui sa ma mut cu iubitul meu", a mai spus tanara.

Psihologul a sfatuit-o sa nu se mute cu iubitul ei pana nu isi da seama care sunt sentimentele ei reale. Abia atunci este indicat sa ia o decizie.

Sursa: The Sun

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO