Inmormantare din Kenya, anulata dupa ce a fost sapata groapa. Cel care trebuia ingropat se afla, de fapt, la un bar

04-04-2017 16:28


Inmormantare Kenya

Un barbat presupus a fi mort a fost gasit plin de viata, la un pahar de alcool intr-un bar din apropierea locului care trebuia sa ii serveasca drept mormant.

Wilson Oluoch a fost dat disparut in urma cu trei saptamani, dupa ce nu a mai venit acasa. Convinsi ca fiul lor si-a gasit sfarsitul pe undeva, familia nu s-a gandit de doua ori inainte sa identifice un corp descompus gasit intr-o plantatie de trestire de zahar drept Wilson.

Cu cateva momente inainte de funeralii, insa, familia a primit vestea ca un barbat care arata exact ca Wilson a fost vazut intr-un bar in apropiere. Cand au ajuns la fata locului, rudele l-au gasit pe barbatul pentru care pregatisera inmormantarea la bar, cu un pahar de alcool in fata.

Wilson a explicat ca i-a fost mult prea rusine sa se intoarca in sat dupa ce a venit foarte beat acasa intr-o seara. Planuia sa dispara si sa inceapa o noua viata in alta parte.

Familia si oamenii din sat s-au bucurat ca barbatul a fost gasit in viata si au schimbat ritualurile de inmormantare cu o petrecere. Batranii, insa, au insistat ca Wilson sa primeasca un ritual de purificare inainte sa fie lasat sa se intoarca in sat.

Trupul barbatului gasit in plantatia de trestie de zahar nu a fost inca identificat.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO