Sunt invidiati de multi barbati. Ce fac tinerii din imagine atunci cand nu sunt la cursuri

Dată publicare: 21-11-2013 09:35
Dată actualizare: 24-11-2013 01:49


Majoret in actiune

Un grup de barbati majorete au vorbit despre ce e nevoie pentru a face performanta in domeniul pompoanelor colorate si al fetelor in haine stralucitoare.

James Hosobe, Courtney Broome si T.J. Mitchell sunt studenti ai Universitatii Arizona si membrii echipei de majorete Wildcats (Pisicile salbatice).

In fiecare dimineata, se trezesc la ora 6 pentru un antrenament in sala de forta, pentru a putea sa le arunce si sa le prinda pe colegele lor fara niciun efort. Saptamanal, ei se antreneaza peste 20 de ore pentru asta.

Barbati in echipa de majorete

Pentru a realiza miscari rapide si "explozive", ei pun accentul, in timpul antrenamentelor, pe tehnicile de dezvoltare a fibrei musculare rapide.

Asta presupune genoflexiuni, flotari si fandari. Pentru a suporta mai usor greutatea colegelor, exercitiile lor integreaza si tractiuni sau ridicari de greutati, pentru a le creste puterea musculaturii superioare.

Hosobe, student la Medicina, a declarat ca o tehnica buna este esentiala - "Pana la urma, viata unei fete e in mainile tale. Poti ridica un milion de tone, dar daca nu ai tehnica necesara pentru a efectua saritura, este imopsibil."

El a jucat fotbal in liceu, dar s-a impacat cu ideea ca nu este suficient de mare pentru a juca la nivelul din Universitate, asa ca si-a gasit consolarea in echipa de majorete.

Pe langa antrenamente de forta, baietii din echipa repeta alaturi de restul echipei de trei ori pe saptamana.

Aparitiile lor includ meciuri de volei, baschet feminin, baschet masculin, si fotbal, in fiecare saptamana.

Cand nu isi incurajeaza echipele, ei trebuie sa jongleze printre cursuri, job-uri si intership-uri.

Courtney Broome, student la psihologie si membru al echipei de majorete de 4 ani, a declarat ca, desi consuma timp, activitatea are si momentele ei bune. In 2010, a participat cu echipa la turneul Alamo Bowl, in San Antonio, Texas si la turneul Diamond Head Classic, din Hawaii, in 2012.

Lexi Tatem, student in ultimul an la Matematica si in echipa de 4 ani, a declarat ca barbatii sunt "caii de povara" ai echipei si ca femeile au foarte mare incredere in ei, in principal pentru ca ei le sustini in aer.

Una dintre majorete, Miss Tatem, a declarat: "Sunt mult mai apropiata de ei decat de orice alt tip din viata mea. Suntem ca o mare familie."

 

Sursa: Daily Mail

Tags: barbati, majorete,


VIDEO PROTVPLUS.RO