Incredibil, dar adevarat. A iesit la o bere cu prietenii, iar urmatorul lucru pe care si-l aminteste e ca se afla in Franta

Ultima actualizare: 30-12-2014 07:13
Turnul Eiffel

Un tata din Marea Britanie, care a iesit cu prietenii sa bea o bere cu ocazia sarbatorilor de Craciun s-a trezit, dupa aceasta petrecere, la 480 de kilometri departare de casa, mai exact ... in Franta.

Conform metro.co.uk, este vorba despre Shawn Smith, in varsta de 48 de ani, care s-a intalnit cu 2 prieteni la un "pub" din apropierea locuintei sale si a ajuns sa plece cu ei intr-o calatorie peste hotare, pentru a cumpara tutun mai ... ieftin.

Shawn, care niciodata nu iesise din Marea Britanie si care nici macar nu are pasaport, a reusit sa treaca prin portul din Dover (UK) in Franta si Belgia, ascuns in portbagajul masinii prietenilor sai. Insa la intoarcere, in Calais, a fost descoperit de ofiterii de la frontiera si dus la consulatul britanic, aflat la 290 de kilometri distanta, in Paris, pentru a obtine un pasaport de urgenta. Astfel, el a fost obligat sa plateasca 99 de lire sterline pentru un pasaport temporar, insa din acel moment au aparut alte complicatii. Barbatul era nascut in Germania, astfel ca a fost nevoit sa ramana o saptamana in oras, pentru ca autoritatile sa-i verifice nationalitatea.

 

 

Shawn a cheltuit 450 de lire sterline ca sa supravietuiasca in capitala franceza, mancand cornuri si hamburgeri la McDonalds. "Probabil ca dormeam cand am ajuns la port, pentru ca tot ce-mi amintesc este ca m-am trezit in Franta, in drum spre Belgia. Am fost socat cand mi-au spus ca trebuie sa merg la Paris ca sa completez actele pentru un pasaport de urgenta, insa n-am avut de ales. Nu vreau sa mai vad Parisul, desi este un oras frumos. Am ajuns in strainatate doar ca sa economisesc niste bani pentru tutun si s-a sfarsit costandu-ma o avere." a spus Shawn Smith, tata a 6 copii..

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO