Incidentul jenant care l-a determinat pe un barbat sa slabeasca aproape 100 de kilograme. Cum l-au pozat prietenii. FOTO

18-03-2015 16:43


gras slab

In urma cu cativa ani, Lesley Hutchinson se temea ca iubitul ei, Chris Coulter, ar putea sa moara in somn din cauza problemelor grave de respiratie provocate de multele kilograme in plus.

Dar si Lesley cantarea mai mult decat era firesc si oricat erau de constienti de faptul ca sanatatea lor era in pericol, nimic nu-i putea determina sa se apuce de slabit.

Totusi, un incident aparent lipsit de importanta l-a pus pe Chris intr-o postura foarte delicata fata de apropiati si atunci a decis ca venise vremea sa se apuce de cura de slabire, relateaza Daily Mail.

Lesley si Chris sunt impreuna de mai bine de 25 de ani. Cei doi pur si simplu iubeau sa gateasca si sa invite la masa membrii ai familiei si prieteni. Fara sa-si dea seama, cantarul a inceput sa arate tot mai mult pentru amandoi.

Asa se face ca al a atins 190 de kilograme, iar Lesley depasise si ea suta de kilograme.

In 2010, s-a intamplat ceva ce le-a schimbat total regimul de viata. Erau in gradina casei lor, cu mai multi invitati, iar, la un moment dat, scaunul a cedat sub povara celor aproape 200 de kilograjme ale lui Chris. Pe moment s-au distrat, insa barbatul s-a simtit extrem de umilit cand s-a uitat la fotografiile facute in acele momente.

Cei doi au avut parte si de alte incidente jenante in aceeasi perioada si toate i-au determinat sa se apuce de slabit. S-au inscris intr-un program special si au urmat diete personalizate si miscare. Treptat, rezultatele au inceput sa se vada, iar acum Chris a pierdut mai bine de jumatate din greutatea corpului sau. Leslei a slabit, de asemenea, mai multe zeci de kilograme.

Sursa: Daily Mail

Tags: diete, regim, slabire,

VIDEO PROTVPLUS.RO