Incident intr-un magazin din Germania. Un director de la LG a fost prins in timp ce strica produse Samsung

Dată publicare: 08-09-2014 11:36
Dată actualizare: 11-09-2014 00:10


Masina de spalat Samsung

Politia germana a luat la intrebari un director din cadrul companiei sud-coreene LG, care ar fi stricat cateva produse Samsung la un mall. Incidentul a avut loc cu doar cateva zile inainte de inceperea targului de internet si tehnologie IFA Berlin.

Conform Business Insider, care citeaza agentia de presa sud-coreeana Yonhap News, angajatii mall-ului din Germania sustin ca l-ar fi vazut pe directorul de la LG distrugand usile a 4 masini de spalat Samsung, astfel ca au chemat politia. Barbatul a respins acuzatiile, insa camerele de supraveghere l-au inregistrat in timp ce "apasa usile masinilor de spalat", astfel incat sa nu se mai poata inchide.

Pe de alta parte, in alte inregistrari video au fost descoperiti alti angajati LG care vandalizau display-ul unor produse Samsung, in alte locuri din magazin.

Politia a decis sa inchida cazul dupa ce LG a acceptat sa cumpere toate produsele distruse. "Directorul doar verifica masinile de spalat Samsung, in conditiile in care usile lor se miscau, atunci cand angajatii magazinului l-au acuzat de distrugerea produselor. Este unul din acele incidente care apar inaintea unui targ de produse electronice", a declarat un purtator de cuvant al LG.

Sursa: Business Insider


VIDEO PROTVPLUS.RO