Incident inexplicabil pe o autostrada din China. Un Porsche Cayennes de 100.000, "tarat" 11 kilometri de un TIR. VIDEO

07-11-2014 22:00


autostrada china

Intr-un mod aparent inexplicabil, un bolid de peste 100.000 de euro a sfarsit agatat de bara din spate a unui TIR. Cursa a continuat pe o distanta de mai bine de 11 kilometri pe o autostrada aglomerata.

Incidentul s-a petrecut in China, in provincia Jiangxi, acolo unde soferul unui Porsche Cayennes si-a agatat masina in bara din spate a unui camion, scrie Daily Mail.

Intreaga scena a fost filmata de ceilalti participanti la trafic, de pe autostrada aglomerata, care au incercat in repetate randuri sa il semnalizeze pe soferul TIR-ului despre faptul ca in spatele lui este prins un alt autoturism.

“Mi-am dat seama ca se intampla ceva atunci cand am auzit claxoane in jurul meu. Am vazut cum un alt sofer care circula pe cealalta banda si-a lasat geamul jos si imi striga ceva, dar nu am auzit nimic. Dupa aceea, a inceput sa imi faca semne in spate. Am crezut ca imi spune sa maresc viteza, lucru pe care l-am si facut”, a explicat Xiong Feng, soferul in varsta de 45 de ani care se afla la volanul tirului.

Incidentul a fost sesizat si de Jian Yeh care atunci cand s-a apropiat de bolidul din spatele tirului a observat cu mirare ca cele doua sunt lipite.

“Spre surprinderea mea mi-am dat seama ca ceva gras se intamplase”, a povestit Jian Yeh.

A fost nevoie de peste 11 kilometri parcursi in acest fel pentru ca si soferul tirului sa realizeze ce se petrecea in spatele sau.

“Intr-un final, am tras pe dreapta si abia atunci mi-am dat seama ca o alta masina era lipita de spatele tirului meu”, a declarat uimit Xiong Feng.

Nu mica le-a fost uimirea si politistilor care au preluat cazul atunci cand au constatat ca la volanul celeilalte masini se afla un individ cunoscut pentru consum si trafic de droguri. Barbatul a fost inconstient pe parcursul intregului incident, iar faptul ca a fost agatat de TIR, cel mai probabil, spun anchetatorii, i-a salvat viata.

In masina marca Porsche Cayennes au fost descoperite mai multe tipuri de droguri, printre care cocaina si metamfetamina.

In functie de cum va evolua ancheta, barbatul risca acum pedeapsa cu moartea.

 

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO