Incident bizar in Norvegia. Pompierii au salvat un tanar care se bagase in vasul unei toalete publice si nu mai putea iesi

Dată publicare: 29-08-2016 11:19
Dată actualizare: 01-09-2016 07:13


blocat in toaleta - FB

Pompierii din Norvegia au fost chemati in ajutorul unui barbat, care a coborat prin vasul unei toalete publice ca sa recupereze telefonul mobil al unui prieten si a ramas blocat in rezervor.

Cato Berntsen Larsen, in varsta de 20 de ani, a reusit sa se strecoare prin vasul toaletei ca sa caute telefonul care se afla pe fundul latrinei, insa nu a mai putut urca la suprafata, arata AFP, conform Agerpres.

''Mai intai am incercat sa iau telefonul cu un bat, dar n-a mers. Asa ca am sarit inauntru'', a declarat el pentru cotidianul local VG. ''Am stat acolo jos o ora, m-am panicat'', a mai spus acesta adaugand ca a simtit ''animale'' care se catarau pe corpul lui.

Trecand peste senzatiile de greata si de voma, el a incercat in van sa se ridice din rezervorul care este golit o data pe an, potrivit VG. Intr-un final, el a hotarat sa contacteze serviciul de pompieri din micutul orasel Drammen din afara Oslo, pentru a-l ajuta.

''A fost o sarcina destul de usoara pentru noi. Am trimis o echipa de patru oameni cu un fierastrau si care au decupat partea de sus a toaletei (din plastic)'', a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al pompierilor, Tina Brock.

Operatiunea de salvare a fost o ''premiera'' pentru sectia locala de pompieri, a recunoscut Tina Brock. ''Era destul de plin acolo jos'', a adaugat ea.

Telefonul nu a fost recuperat, incheie AFP.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO