In numele Domnului: un avocat kenyan da in judecata Italia si Israel pentru moartea lui Iisus


Ultimul update: Joi 08 August 2013 06:48
Data publicarii: Luni 05 August 2013 08:15
Categorie: Bizar
iisus

Un avocat din Kenya vrea sa-i faca dreptate lui Iisus Hristos, considerand ca procesul si rastignirea acestuia au fost ilegale.

Din categoria "mare este gradina Domnului", vine povestea lui Dola Indidis, un avocat din Kenya, fost purtator de cuvant al magistraturii din aceasta tara. Barbatul a declarat, citat de ziarul Le Monde ca vrea sa dea in judecata Italia, Israelul, pe imparatul Tiberiu si pe Pilat din Pont pentru procesul "incorect" si condamnarea la moarte a lui Iisus Hristos.

Christina Aguilera, extrem de slaba si ispititoare intr-o rochie roz minuscula. Aparitia care i-a innebunit pe toti - FOTO

Barbatul vrea ca "asasinii" lui Iisus sa fie gasiti vinovati si incearca sa duca acest caz la Curtea Internationala de Justitie de la Haga, relateaza Le Monde.

"Este datoria mea sa reabilitez demnitatea lui Iisus. Am mers la Curtea Internationala de Justitie de la Haga pentru a incerca sa restabilesc dreptatea in cazul lui Iisus din Nazaret" a declarat Dola Indidis pe site-ul de stiri kenyan Citizen News.

Cu toate ca o initiativa de acest gen ar face pe multi sa rada, avocatul isi ia sarcina in serios. Vrea ca statul italian, Israelul, imparatul Tiberiu si Pontiu Pilat sa fie judecati la Haga. "Procesul sau discriminant si rauvoitor si-a batut joc de drepturile sale ca om" a declarat barbatul care pentru a-si sustine cazul se foloseste de dovezi irefutabile in ochii sai- Bibila.

"Dovada ca Iisus a fost asasinat si ca acestia sunt vinovatii se gaseste in Biblie. Si nu putem sa discreditam Biblia", marturiseste Dola.

Daca Pilat din Pont si imparatul Tiberiu sunt morti de peste 2000 de ani, avocatul crede ca statul pe care l-au reprezentat - Italia - trebuie considerat responsabil pentru actele lor.

Chiar daca Curtea Suprema de Justitie din Kenya a respins acest caz, avocatul nu dispera: "Sunt sanse mari ca acest caz sa fie judecat cu succes si sper ca procesul sa aiba loc in timpul vietii mele."

Curtea Internationala de Justitie a declarat printr-un purtator de cuvant ca nu are jurisdictie in acest caz si ca arbitreaza litigiile intre state. "Nici in teorie nu putem lua in considerare un asemenea caz" a declarat acesta, citat de Le Monde.

Pentru cei care-l considera nebun, Dola Indidis, autointitulat "un prieten al lui Iisus", are un sfat: "Daca lupti pentru o cauza pe care o consideri dreapta, nu trebuie sa fii descurajat pe motiv ca nimeni nu intelege ce faci."

Sore, intr-o imagine in care nici fanii nu au recunoscut-o. Cum arata vedeta cu parul lung si in costum de baie - FOTO

Sursa: Le Monde

Tags: avocat, kenya, iisus,

VIDEO PROTVPLUS.RO