In loc sa la arunce, un american isi va lega de el toate pungile de gunoi, timp de o luna. Explicatia acestui experiment

Ultima actualizare: 17-10-2016 07:00

Un american a recurs la un gest cel putin ciudat pentru a atrage atentia asupra risipei . Va trai timp de o luna cu toate pungile de gunoi pe care le va arunca in acest timp, legate de el.

Statisticile arata ca un american arunca zilnic 2 kilograme de gunoi, asa ca cel mai probabil la sfarsitul celor 30 de zile ale proiectului, barbatului va fi mai greu cu 65 de kilograme.

Tanarul spune ca nu se va limita si va consuma asa cum face fiecare american zilnic. Va manca si va bea in oras, va primi fiecare pliant sau anunt publicitar care i se ofera si le va pastra pe toate in pungile agatate de el.

Oamenii pe strada il privesc amuzati si il fotografiaza, insa in spatele proiectului se afla o problema pe care, spune tanarul, nu o constientizam atat de mult .

Barbat: "De ce fac asta? Pentru ca deseurile au scapat de sub control. Cei mai multi dintre noi aruncam lucruri la gunoi si nu ne gandim de doua ori cand facem asta. Imi doresc sa vad cum as arata daca as purta tot gunoiul pe care il arunc intr-o luna."

Proiectul denumit "Trash me" va fi filmat zi de zi, iar tanarul, impreuna cu un alt prieten vor crea un serial despre risipa oamenilor.

Asa ca a creat un costum special, care sa reziste celor 2 kilograme zilnice de gunoi. La finalul celor 30 de zile, tanarul va purta in total, cel mai probabil, 65 de kilograme de deseuri.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO