In fiecare noapte crede ca nu se va mai trezi din cauza tumorii pe care o are la limba. Prin ce drama trece adolescentul FOTO

Ultima actualizare: 01-11-2016 07:04
adolescent

Un adolescent cu o anomalie genetica a limbii traieste zilnic cu frica ca a doua zi nu se va mai trezi din cauza faptului ca organul l-ar putea sufoca in timpul somnului.

Krzysztof Wegrzyn, in varsta de 18 ani, din Polonia s-a nascut cu o tumora benigna, numita hemangiom, in vasele de sange ale limbii, conform The Sun

Aceasta tumora continua sa creasca si ii blocheaza aerul care circula prin trahee si abilitatea de a vorbi.

Totusi, pentru el exista o sansa de a trai o viata normala. El a declarat: “Am mai auzit de un caz in care un baiat din Norvegia s-a operat si acum arata de parca nu ar fi fost bolnav.”

El si familia sa incearca acum sa stranga fonduri ca sa poata sa se opereze in Germania, unde medicii ii pot indeparta tumora. Costul operatiei in lire sterline, cu tot cu deplasarea in Germania, ar fi aproximativ 47.550.

Se pare ca pana la momentul actual, ar fi strans jumatate din suma, cu ajutorul unor organizatii caritabile. Visul lui Krzysztof este sa-si termine studiile, sa-si ia carnetul de conducere si sa devina bucatar.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO