In doi ani de zile a trecut de la obezitate morbida la anorexie. Povestea femeii care si-a distrus trupul cu o dieta drastica

Ultima actualizare: 16-06-2015 00:21
obeza

O femeie din Marea Britanie a trecut de la obezitate morbida la anorexie in doar doi ani de zile. Claire, mama a doi copii, avea 160 de kilograme in ziua in care a decis sa isi schimbe total stilul de viata.

Femeia povesteste ca ii era greu sa faca orice din cauza obezitatii. Ea a povestit ca manca extrem de nesanatos, multe fainoase si dulciuri.

In doi ani de zile, cu o dieta formata doar din fructe si legume, dar si mult sport, Claire a ajuns anorexica, avand acum doar 31 de kilograme.

"Cand am inceput sa slabesc si am vazut ca toata lumea imi spune cat de bine arat, am decis ca trebuie sa mai dau cateva kilograme jos. Nici nu am realizat cand am trecut de partea cealalta a baricadei. Am slabit atat de mult incat am ajuns la spital, acolo medicii mi-au pus un diagnostic nou: anorexie", povesteste Claire.

"Incerc sa ma fac bine acum, cu ajutorul specialistilor. Am decis sa imi spun povestea pentru a le atentiona pe femei cat de periculoasa poate sa fie o dieta ca a mea. Pot sa spun ca anorexia mi-a distrus viata", a mai spus Claire.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO