In Croatia s-a nascut iedul cu 8 picioare. "Octo-capra" are organe de reproducere masculine, dar si feminine. VIDEO

07-05-2014 10:29


Iedul cu 8 picioare

Un ied cu 8 picioare s-a nascut la o ferma din Croatia si, mai mult decat atat, animalul are organe de reproducere masculine, dar si feminine.

Conform Daily Mail, medicii veterinari i-au spus lui Zoran Paparic - proprietarului animalului - ca motivul pentru care iedul are 8 picioare este legat de subdezvoltarea extrema a fratelui sau geaman.

Zoran a declarat ca a crezut ca vede dublu atunci cand a descoperit ca Sarka, capra sa, a nascut un pui deformat, alaturi de 2 iezi sanatosi: "I-am numarat picioarele si am crezut ca nu vad bine. Apoi mi-am chemat vecinul, ca sa fiu sigur ca nu sunt nebun."

Acum, Zoran ii spune iedului "octo-capra" sau "miracol al naturii" si spune ca vrea sa-l pastreze in cazul in care acesta va supravietui.

Veterinarii afirma ca este foarte putin probabil ca iedul sa traiasca, iar daca se va intampla asa, atunci nu va rezista mai mult de 2 sau 3 ani: "Totul este dublu la el. Sarka, pe care o am de 3 ani, a fatat un miracol al naturii. Este a 4-a oara si de fiecare data a avut tripleti. Iedul incearca sa stea in picioare, dar nu are putere." - a mai spus prorietarul animalului.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO