"Imi vand virginitatea in scopuri caritabile". Ce va face aceasta studenta cu banii primiti

Dată publicare: 28-09-2012 16:11
Dată actualizare: 19-10-2012 10:00


Catarina

O studenta braziliana vrea sa-si vanda virginitatea celui care ii va oferi mai multi bani. Ea sustine ca intreaga suma va fi donata in scopuri caritabile.

Catarina Migliorini, de 20 de ani, si-a scos la vanzare virginitatea pentru un scop nobil, afirma ea.

Banii primiti pentru prima noapte de dragoste vor fi donati unei organizatii non-profit, care va construi case oamenilor saraci din orasul ei natal, Santa Catarina.

Pana acum, cea mai mare suma oferita la licitatie este de 155.000 de dolari, scrie Daily Mail.

Catarina spune ca decizia ei nu are legatura cu prostitutia, dar ca s-a gandit in acest fel ca va putea “schimba lumea in bine”.

“Daca faci asta o singura data in viata nu inseamna ca esti prostituata. La fel, daca faci o singura fotografie senzationala, asta nu inseamna ca esti un fotograf foarte bun”, crede ea.

Tanara va fi insotita mereu de o echipa de filmare din Australia, care va realiza un documentar, parte a filmului “Cautam virgine” . Ea s-a inscris in acest proiect in urma cu 2 ani.

Catarina va primi 20.000 de dolari pentru participare si 90% din pretul final al licitatiei, care se va incheia pe data de 15 octombrie.

Intalnirea intima dintre studenta si castigator va avea loc intr-un avion, care va zbura din Australia spre Statele Unite, pentru ca in acest fel, cuplul sa nu poate fi supus legilor privind prostitutia.

Partenerul de ocazie va fi testat inainte pentru bolile cu transmitere sexuala si va obligat sa foloseasca un prezervativ.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO