"Imi pare rau daca vi se pare dezgustator". Raspunsul femeii din poza pentru cei care au criticat-o a facut inconjurul lumii

Dată publicare: 02-08-2014 17:24
Dată actualizare: 05-08-2014 07:17


Femeie

O mama a cinci copii, in varsta de 33 de ani, a fost criticata pe plaja, din cauza ca purta costum de baie din doua piese si i se vedeau urmele de la nastere. Raspunsul pe care femeia l-a dat pe Facebook a facut senzatie pe internet.

Tanis Jex-Blake este mama a cinci copii. Desi cantareste doar 57 de kilograme, urmele celor cinci nasteri prin care a trecut si-au pus amprenta pe abdomenul femeii.

Dupa ce a fost criticata la plaja pentru indrazneala de a-si afisa corpul cu urmele de dupa nastere, femeia a postat o poza cu abdomenul pe Facebook, alaturi de o scrisoare deschisa: "Imi pare rau ca prima mea incercare de a face plaja in public, dupa 13 ani, v-a dezgustat. Imi pare rau ca abdomenul meu nu este plat si ferm. Imi pare rau ca burta mea e acoperita de vergeturi de la nastere. NU imi pare rau ca trupul meu a purtat, protejat si dat nastere la cinci fiinte extraordinare, sanatoase, inteligente si minunate".

 

Dupa aceasta postare, Tanis a primit nenumarate incurajari prin intermediul retelei de socializare. Sute de oameni de pretutindeni i-au trimis mesaje de dragoste si compasiune.

"Imi pare rau daca cei 33 de ani ai mei si cele 57 de kilograme v-au ofensat intr-atat incat ati inceput sa aratati cu degetul, sa radeti de mine si sa va prefaceti ca ma loviti. (...) Vreau sa stiti ca mi-am tinut capul sus si nu m-am clintit in timp ce radeati de mine, prefacandu-ma ca ceea ce spuneti nu ma afecteaza. Dar am plans in masina in drumul spre casa", mai spune femeia in scrisoarea deschisa, potrivit Elite Daily.

Sursa: Elite Daily


VIDEO PROTVPLUS.RO