"Imi iubesc cei 110 elevi". Ce a facut profesoara dupa aceasta afirmatie a trimis-o la inchisoare

Ultima actualizare: 21-10-2012 10:47
Erica DePalo

Aceasta femeie a muncit toata viata ei pentru a-si construi o cariera. Iar anul trecut si-a vazut incununate toate eforturile, cand a fost desemnata “profesoara anului”.

Dar vara aceasta a dat cu piciorul muncii de o viata, cand s-a implicat intr-o relatie interzisa.

Erica DePalo, 33 de ani, preda engleza la un liceu din New Jersey, iar anul trecut a fost desemnata “profesoara anului scolar 2011-2012 in districtul Essex”.

Dar acum a fost arestata si suspendata pe perioada nedeterminta, dupa ce a fost acuzata de agresiune sexuala in forma grava.

Erica DePalo a avut vara aceasta o relatie de natura sexuala de trei luni cu un elevde 15 ani. Profesoara, care nu este casatorita, si-a sedus elevul inainte de incheierea anului scolar, la jumatatea lunii iunie. Relatia celor doi s-a incheiat acum o saptamana, cand a fost descoperita toata povestea.

Femeia a ajuns acum dupa gratii si poate fi eliberata doar pentru o cautiune de 100.000 de dolari.

Structura anului scolar 2012-2013. Cand incepe scoala, cand incepe gradinita, programul vacantelor si examenelor

Anul trecut, cand si-a primit premiul datorita careia a devenit o celebritate locala, Erica a spus: “Eu nu am copii si tot timpul am spus ca nu am de cine sa am grija cand ajung acasa. Dar in fiecare zi cand ma duc la scoala am 110 copii care imi sunt foarte aproape si pe care ii am foarte dragi”. Acum, discursul profesoarei a capatat o alta conotatie…

Avocatul ei a refuzat sa faca orice comentariu, pe motiv ca ancheta este abia la inceput.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO