Imaginile de la care a pornit un scandal imens in toata tara. Cine este aceasta tanara

Dată publicare: 18-11-2013 21:33
Dată actualizare: 21-11-2013 02:12


Vanja Hadzovic

O politiciana sexy a provocat valuri in tara natala, dupa ce mai multe fotografii compromitatoare au aparut intr-un tabloid.

Vanja Hadzovic, 27 de ani, este consilier la Ministerul Afacerilor Externe din Serbia si vrea sa-si faca o cariera in diplomatie, potrivit Daily Mail.

Insa fotografiile aparute intr-un ziar de scandal din Serbia i-a scos din minti pe superiorii ei.

Sunt voci in interiorul si in exteriorul Serbiei care spun ca aceste fotografii nu sunt deloc potrivite in situatia in care aceasta femeie vrea sa exceleze in diplomatie”, a spus o sursa din minister.

Vanja care este licentiata in management in media, a refuzat sa comenteze fotografiile care au facut luni inconjurul internetului.

Seful ei direct din minister, secretarul de stat Ivan Mrkic, a spus tanara va aparea in fata unei comisii guvernamentale de disciplina.

Oficialul a mai spus ca tanara nu are statut de diplomat si nu aduce atingere imaginii Serbiei in lume. Potrivit unor surse, ministrul de externe este jenat de ceea ce s-a intamplat, dar pe de alta parte i-a aparat dreptul tinerei de a se fotografia si a-si pune imaginile pe site-uri de socializare.

Este dreptul fiecarei persoane sa apara pe retele sociale. Insa angajatii nostri trebuie sa respecte un cod deontologic”, a spus ministrul de externe.

In trecut, Vanja Hadzovic a fost vicepresedinte la organizatia de tineret a Partidului Socialist, partid condus odata de Slobodan Milosevic, care a murit in timp ce era judecat pentru crime de razboi.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO