Imaginile care te pun pe ganduri sau te sperie, daca esti printre cei care cred in fantome. FOTO

Ultima actualizare: 06-11-2012 05:06
fantoma 5

O publicatie britanica a prezentat o serie de fotografii trimise de cercetatorii in domeniul paranormalului. Acestia au ales cele mai interesante poze care surprind, sustin ei, aparitia unor fantome.

Iata cateva dintre aceste fotografii.

In prima imagine vedem o femeie care sta intr-o masina, la o expozitie militara, in Somerset, in 1987.

Ea a declarat ca a simtit frig in masina, desi afara era foarte cald. Probabil ca motivul este prezenta bizarei siluete care apare langa ea in fotografie, desi femeia sustine ca fusese singura in autoturism.

O doua poza surprinde chipul lui Chloe, o sclava care a lucrat la o plantatie din St Francisville, Lousiana.

Stapanul ei a pedepsit-o taindu-i o ureche, iar ea a vrut sa se razbune, gatindu-i o prajitua otravita. Din pacate, sotia si fiicele stapanului au mancat prajitura si au murit, iar femeia a fost linsata de ceilalti sclavi. Si acum bantuie prin curtea fostului conac, spune legenda.

Femeia roz din Greencastle, Indiana, a fost fotografiata de un vanator de fantome, care venise special in acest scop la conacul O’Hare.

In fotografia 4 vedem un barbat care urca scarile, intr-un subsol. Legenda spune ca este fantoma unui soldat mort din timpul razboiului civil din Statele Unite.

Cel mai ciudat caz este cel al sotilor Berthelot, care au vizitat biserica Worstead din Norfolk, in 1975.

Barbatul si-a fotografiat sotia in timp ce se ruga, singura, pe o bancuta. Cand au developat poza, au vazut in spatele ei o silueta care parea sa fie o femeie imbracata in haine de epoca.

Speriati, s-au intors sa discute cu preotul, care le-a spus ca in imagine este Doamna Alba. Este o fantoma buna, care vine langa cei suferinzi si ii vindeca, a declarat el. Coincidenta sau nu, doamna Berthelot era bolnava si urma un tratament atunci cand a fost facuta fotografia.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO