Imagini sfasietoare: momentul in care o gorila femela nu se poate desparti de puiul ei, mort de o saptamana

Ultima actualizare: 21-09-2015 07:01
gorila -getty

Shila, o gorila femela de la o gradina zoologica din Frankfurt, a fost atat indurerata de moartea puiului ei incat nu s-a putut dezlipi de el nici dupa o saptamana de la moartea acestuia.

Ingrijitorii de la Gradina Zoologica din Frankfurt au surprins imagini cutrmeuratoare, cu o femela gorila care isi tine puiul in brate si la o saptamana dupa ce acesta a murit.

Puiul a murit in mod neasteptat, la doar o saptamana de cand se nascuse, iar mama sa nu a acceptat usor disparitia puiului. Shila a dormit aproape o saptamana cu puiul pe piept, sperand ca acesta se va trezi.

"Martea trecuta puiul era sanatos, dar pe dupa amiaza a inceput sa se simta rau, iar spre seara, a murit, brusc. Inca nu stim ce i-ar fi putut cauza moartea. La gorile, legatura dintre mama si pui, este foarte stransa, de asta ii este si greu sa accepte ce s-a intamplat cu puiul ei, inca incearca sa-l trezeasca" a spus directorul gradinii zoologice, Manfred Niekisch, conform Daily Mail.

Pentru ca este indurerata, ingrijitorii se feresc sa intre in cusca femelei, pentru ca poate deveni agresiva, asa ca vor astepta un moment propice pentru a scoate corpul puiului. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO