Imagini incredibile, filmate in curtea unei scoli. Eleva de 12 ani, batuta cu brutalitate de colege din cauza tenisilor ei

Dată publicare: 23-07-2015 17:20
Dată actualizare: 26-07-2015 07:23


eleva batuta

Imagini incredibile au fost filmate in curtea unei scoli din Leicestershire, Marea Britanie, unde o adolescenta de 12 ani a fost batuta cu brutalitate de mai multe colege din cauza incaltamintei pe care o purta.

Katie Morris spune ca a fost scuipata, lovita in fata, trasa de par si tarata pe jos pe terenul din curtea scolii, dupa ce a incercat sa se apere in fata unor colege care o luau peste picior din cauza tenisilor, afirmand ca sunt de la second hand, relateaza Daily Mail.

Fata de 12 ani a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost lasata inconstienta dupa atacul de la Colegiul Ivanhoe, de luna trecuta. Clipul a fost filmat de un martor, iar imaginile au fost facute publice de mama elevei, care spune ca vrea sa le faca de rusine pe agresoare.

"Ma agresau verbal de o perioada dar nu le-am spus niciodata nimic, pana acum, cand am replicat si am inceput sa ma loveasca. Am incercat sa ma ridic, dar m-au tras de par si m-au tarat", povesteste Katie.

Autoritatile investigheaza cazul, insa pana acum nu s-a luat nicio masura.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: scoala, bataie, eleva,


VIDEO PROTVPLUS.RO