Imagini incredibile de la inmormantarea unei femei din Mexic. Maidanezii pe care ii hranea au venit sa-si ia ramas bun. VIDEO

Dată publicare: 30-03-2015 11:28
Dată actualizare: 02-04-2015 07:06


Caini - 7

Inmormantarea unei femei din Mexic a luat o turnura neasteptata atunci cand mai multi caini vagabonzi pe care obisnuia sa-i hraneasca au venit sa-si ia ramas bun de la decedata.

Margarita Suarez of Merida, o iubitoare de animale din Yucatan, a murit la inceputul acestei luni, dupa o lupta cu o boala grea. Era cunoscuta pentru dragostea nemarginita pentru animale si hranea in fiecare dimineata cainii si pisicle fara adapost care veneau la usa casei ei. De asemenea, purta mereu la ea o plasa cu mancare pentru animale, in caz ca intalnea in drumul ei un catel sau o mica felina flamanda.

Membrii familiei insa au fost socati si, pe buna dreptate, impresionati pana la lacrimi, atunci cand animalele pe care obisnuia sa le hraneasca s-au strans la priveghiul femeii.

Angajatii capelei unde a fost depus corpul femeii au declarat ca nu mai vazusera animalele in zona pana atunci. Dupa ce si-au dat seama ce cautau cateii acolo, oamenii i-au lasat in capela, unde acestia s-au asezat in liniste langa sicriul femeii si au plans-o pe cea care a avut grija de ei atata timp.

In ziua inmormantarii, pe data de 15 martie, cainii au format un mars in spatele dricului si nu au plecat de la capela pana cand trupul femeii nu a fost pregatit pentru incinerare.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO