Imagini in premiera. Ce au descoperit politistii care au facut o razie intr-un bordel din Kazakhstan

Dată publicare: 05-01-2013 15:18
Dată actualizare: 08-01-2013 06:50


bordel Kazakhstan

Prostitutia in Kazakhstan este aproape legala. Risca condamnari, dar cu suspendare, doar cei care detin bordeluri. Insa orice femeie care isi vinde trupul poate fi sigura ca nu va fi pedepsita.

Almaty, capitala Kazakhstanului, este orasul bordelurilor. Politia locala face razii dese in imobile care ascund aceste afaceri ilicite, in urma carora ies la lumina povestile cutremuratoare ale unor tinere obligate sa se prostitueze de pesti sau de situatia financiara precara in care se afla familiile lor.

Dispar CD-urile si mp3-urile? N-o sa-ti vina sa crezi cu ce sunt inlocuite

La una din raziile recente, politistii au descoperit-o pe Janna, o tanara de 20 de ani, obligata sa-si vanda trupul de doi ani. Janna, care era o eleva foarte buna, dar cu parinti foarte severi, a fugit de acasa pentru ca s-a indragostit de un barbat. Acesta, insa, a vandut-o unui proxenet, iar acum este explotata fara sa primeasca vreun ban.

O greseala facuta online le-a transformat apartamentul intr-un bordel

In acelasi bordel a fost gasita si Gulya, o femeie de 38 de ani, care obisnuieste sa la gateasca clientilor. Lucreaza in bordel de la 11:00 pana la 19:00 si castiga aproximativ 13 dolari pe zi.

Cele mai multe femei care sunt exploatate in bordelurile din Almaty sunt din provincie si toate au ajuns in capitala tarii crezand ca isi vor gasi un loc de munca decent. In final, au ajuns sa fie racolate de pesti. Unele au fost de acord sa practice aceasta meserie, insa sunt si multe femei care o fac impotriva vointei lor, fiind batute sau supuse la presiuni psihice.

Din nefericire, cei care le obliga pe aceste femei sa se prostitueze si care castiga averi din aceste activitati, primesc doar amenzi si foarte rar cazurile lor ajung in justitie, unde primesc condamnari cu suspendare. Dupa ce apele se linistesc, isi reiau activitatea.

Sursa: englishrussia.com


VIDEO PROTVPLUS.RO