Imagini cum numai in Rusia poti sa vezi.Cate masini a stricat un sofer beat la volanul unui buldozer

Ultima actualizare: 08-09-2012 08:07

Ca un elefant intr-o camera cu portelanuri. Asa a intrat buldozerul din imagini pe o straduta plina cu masini parcate de o parte si de alta.

Dupa ce a iertat cateva, a lovit din plin trei dintre ele, uneia reusind chiar sa-i smulga bara din spate. Apoi, domnul de la bord face o incercare de a reveni pe centrul strazii. Fara succes, insa, pentru ca loveste masinile parcate de partea cealalta. Acroseaza una atat de zdravan, incat o taraste jumatate de metru, impingand-o in vehiculul alaturat.

Alarmele se pun pe sunat isteric si in scurt timp incep sa apara soferii pagubiti. Primul vine in goana si, fara sa stea pe ganduri, urca pe roata buldozerului, deschide portiera si incepe sa-i care la pumni soferului beat. In cateva secunde mai apar cativa, niciunul cu intentii pasnice. Cand primul pagubit oboseste, un altul ii ia locul imediat, tragandu-l pe sofer in jos. Iar pumnii continua sa curga din aceasta pozitie. Se potolesc abia la aparitia a doi politisti, cel mai probabil nici ei prea intelegatori cu omul din buldozer.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO