IMAGINI CAMERA DE SUPRAVEGHERE. O tanara din Australia a scapat miraculos dupa ce a sarit intr-un tren aflat in miscare

Dată publicare: 29-01-2014 08:43
Dată actualizare: 01-02-2014 06:55


O tanara din Australia a scapat uimitor cu viata dupa ce s-a aruncat intr-un tren aflat in miscare. Va avertizam ca urmeaza scene care va pot afecta emotional.

Fata voia sa sara intr-unul dintre vagoanele trenului de marfa, dar a picat in spatiul dintre ele, intre sine. Desi pare incredibil, a scapat cu cateva zgarieturi si o luxatie la glezna. Stanjenita, ea a povestit apoi ca bause inainte sa decida sa plonjeze in tren.

In imagini se vede cum fata se apropie de marginea peronului si sare in trenul de marfa, care inainta cu aproape 20 de kilometri pe ora. Nu si-a ales bine momentul si a ajuns intre vagoane, apoi, pe spatiul dintre sine.

"Imi amintesc ca, in acel moment, m-am gandit ca ar trebui sa ma lipesc cat mai mult de calea ferata. Simteam in ceafa cum trece trenul" a povestit fata.

Spre stupoare prietenului ei, care a vazut totul din statie, dupa ce a trecut trenul, tanara s-a ridicat fara ajutor si a urcat inapoi pe peron.

"Ma vedea printre vagoane si mi-a spus ca a crezut ca sunt sigur moarta. Si el, si cei de la spital, si angajatii de la calea ferata s-au gandit ca sigur am suferit leziuni cerebrale grave si ca nu voi mai putea merge", a mai marturisit ea.

Culmea, fata nu a suferit rani grave. A scapat cu o glezna luxata si cu cateva taieturi. A stat o singura zi in spital.

"Bineinteles ca mi-e rusine. Este cel mai prostesc lucru pe care l-am facut", a recunoscut fata.

Tanara in varsta de 20 de ani a refuzat sa isi dezvaluie indentitatea. A acceptat, totusi, sub anominat, sa le povesteasca jurnalistilor ce s-a intamplat, pentru ca exemplul ei sa le fie invatatura de minte amatorilor de senzatii tari.

"Tinerii trebuie sa isi dea seama ca nu sunt invincibili, ca, la un moment dat, o actiune de acest fel ar putea parea amuzanta, dar nu este deloc asa."

Accidentul s-a petrecut in urma cu doi ani, dar conducerea cailor ferate de-abia acum a dat publicitatii imaginile, pentru a atrage atentia asupra pericolelor la care se expun cei care fac asemenea gesturi.


VIDEO PROTVPLUS.RO