Imagini camera de supraveghere: momentul in care terasa unei case de vacanta se prabuseste, iar 20 de oameni cad in gol

Dată publicare: 25-02-2014 20:16
Dată actualizare: 28-02-2014 00:42


  O petrecere in familie a luat o turnura inspaimantatoare pentru un grup de americani din statul Indiana. Toti se pregateau sa faca o poza si se adunasera pe marginea unui terase, la primul etaj al unei case de vacanta.

Constructia a cedat, iar cei 20 de oameni inclusiv un bebelus de un an au cazut unii peste altii, direct pe ciment.

Camerele de supraveghere au surprins momentul dramatic in care terasa de lemn a cedat si s-a prabusit cu toti cei 20 de oameni.

In imagini vedem cum un barbat se loveste violent de una din barnele de lemn. Un altul tine in brate un bebelus. Il protejeaza in cadere cu propriul corp, asa ca cel mic nu a patit nimic. Un alt membru al familiei incearca sa opreasca o banca de lemn, care ameninta sa vina peste cei din spatele lui.

Raniti mai grav au fost cei care au stat langa balustrada, intrucat au cazut direct pe ciment, de la aproape patru metri inaltime.

Casa de vacanta, unde toata familia participa la o petrecere, apartine unei asociatii de proprietari. Terasa avea o vechime de aproape zece ani, insa nimeni nu ii verificase rezistenta. Victimele vor sa dea in judecata asociatia, dar si firma de constructie.


VIDEO PROTVPLUS.RO