Imaginea sfasietoare care a facut inconjurul lumii. Un medic plange moartea unui pacient de 19 ani, sprijinit de un gard


Ultimul update: Luni 23 Martie 2015 07:01
Data publicarii: Vineri 20 Martie 2015 12:27
Categorie: Bizar
medic

Medicii se confrunta zilnic cu situatii limita, pe viata si pe moarte, si cu oricata detasare ar incerca sa priveasca fiecare pacient, exista momente in care un caz ii afecteaza enorm.

O demonstreaza din plin o imagine surprinsa de Nick Moore, un paramedic din California. Fotografia infatiseaza suferinta unui medic care tocmai a pierdut un pacient. Barbatul sta ghemuit, rezemandu-se de un gard, in curtea spitalului unde lucreaza.

"Doctorul nu a reusit sa salveze viata unui pacient. Desi asta se intampla adeseori in domeniul nostru, pacientii care mor sunt de obicei fie foarte bolnavi, fie batrani, fie ambele. Dar in acest caz, pacientul care a murit avea doar 19 ani, iar asta l-a afectat teribil", a scris fotograful in dreptul imaginii publicate pe Reddit.

Moore a povestit ca a vrut sa arate lumii intregi ce inseamna sa ai o profesie in care te confrunti zilnic cu moartea si a adaugat: "Cateva minute mai tarziu, medicul a intrat inapoi in spital, tinandu-si capul sus".

Sursa: Reddit

VIDEO PROTVPLUS.RO