Imaginea care a starnit revolta in toata lumea. Cine este aceasta femeie si unde a fost pozata astfel

Ultima actualizare: 10-07-2014 07:21
Amanda Veitch

Revolta unei femei pe tema lipsei de paturi dintr-un spital din Australia este ilustrata cum nu se poate mai bine de o fotografie care s-a viralizat pe internet.

Femeia si-a pozat sora bolnava in stadiu terminal, care face acum chimioterapie, stand intinsa pe pardoseala spitalului. In aceasta imagine, facuta in Spitalul Universitar Gold Coast, Amanda Veitch este invelita cu o patura alba, iar o haina ii tine loc de perna, potrivit Gold Coast Bulletin.

Fotografia a fost postata pe Facebook de catre sora bolnavei, Lisa Maree, sambata, si a atras atentia a mii de oameni. Sora Amandei a scris si urmatorul mesaj: "Chiar nu au putut sa gaseasca niciun fel de pat??? Face chimioterapie si riscul de a face o infectie este foarte mare. Like si Share daca sunteti de parere ca situatia este inacceptabila".

Imaginea s-a raspandit cu o viteza uluitoare pe internet, a starnit indignarea, iar acum a fost preluata de presa din intreaga lume.

Sora bolnavei a mai spus pe Facebook ca aceasta se afla in sectia de urgente si ca "avea dureri", insa personalul medical i-a spus ca "trebuie sa-si astepte randul".

"Ea are un card pe care trebuie sa-l arate si sa fie condusa in rezerva ei, insa medicii i-au spus ca trebuie sa stea la rand ca toti ceilalti", a mai spus Lisa Maree.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO