"Il iubesc oricum". Ce a aflat o femeie despre barbatul pe care l-a cautat timp de 20 de ani

Dată publicare: 02-10-2012 08:49
Dată actualizare: 22-10-2012 16:51


Natasha si Morgan

Natasha Jones a aflat un detaliu important despre familia ei, cand era copil. Abia dupa 20 de ani de investigatii a reusit sa-si atinga scopul si sa fie langa barbatul pe care il cautase atata timp.

Natasha si Morgan au ramas orfani in copilarie, dupa ce mama lor a murit in urma unei supradoze de dorguri, iar tatal a ajuns la inchisoare. Micutii au fost adoptati de doua familii diferite si au pierdut orice legatura, nici macar nu stiau de existenta celuilalt,

Tanara a aflat abia la varsta de 10 ani ca are un frate. De atunci si-a dorit sa-l reintalneasca si a inceput sa-l caute.

Mai intai si-a gasit tatal biologic, care a ajutat-o sa afle adresa asistentului social care s-a ocupat de adoptii. Astfel a aflat ca fratele ei, Laurence, se numeste acum Morgan Sculz si traieste in Statele Unite.

L-a gasit dupa 20 de ani de cautari, insa tanarul se afla intr-o inchisoare, dupa ce a fost condamnat pe viata pentru uciderea unui traficant de droguri.

“Am stat impreuna doar o ora, insa a fost minunat. Stiu ca lumea va crede ca sunt nebuna pentru ca vreau sa fiu langa el, insa este fratele meu si va fi mereu”, declara Natasha, care locuieste in Essex, Marea Britanie.

Cei doi vorbesc acum la telefon, cat se poate de des, iar tanara spera ca fratele ei va fi transferat intr-o inchisoare britanica si ca pedeapsa ii va fi redusa.

Morgan sustine ca era drogat atunci cand a atacat si ucis un traficant, in urma cu 11 ani.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO