Cum si-a invins destinul o femeie insarcinata, bolnava de cancer. Medicii ii recomandasera sa isi incheie sarcina

Dată publicare: 22-03-2014 12:38
Dată actualizare: 25-03-2014 06:49


familia Mullineux

Dupa ce a aflat ca este insarcinata, medicii au diagnosticat-o pe Diane Mullineux cu o forma de cancer. Doctorii i-au spus sa avorteze si sa se opereze, dar femeia nu le-a ascultat sfatul. Acum este mama unui copil perfect sanatos.

Diane Mullineux intelege, cu sigurata, cat de pretioasa este viata. Mandra mamica a unei fetite pe nume Nancie, femeia a trecut prin niste clipe foarte grele inainte de nastere.

La doar cateva zile dupa ce a aflat ca e insarcinata, Diane, de profesie hairstilist, a primit diagnosticul de cancer cervical. Doctorii i-au spus ca singura sansa de supravietuire este sa avorteze.

Femeia, in varsta de 30 de ani, a cerut insa o a doua parere si i s-a oferit posibilitatea de a face o operatie revolutionara, de indepartare a tumorei, in timp ce bebelusul se afla inca in pantece.

Intr-o clipa eram atat de entuziasmati de gandul ca vom avea un copil si, in clipa urmatoare, mi se spunea ca sufar de o boala letala”, isi aminteste Diane.

Din fericire pentru ea, operatia s-a dovedit a fi un succes si dupa cateva luni aducea pe lume o fetita perfect sanatoasa. Imediat dupa nastere a fost supusa unei histerectomii (indepartare chirurgicala a uterului) si doctorii spun acum ca nu mai are nicio problema. Diane marturiseste ca inca nu ii vine sa creada ce noroc a avut.

Inca nu realizez tot ce mi se intampla. Nancie chiar este foarte speciala, e micul nostru miracol. Ma simt atat de norocoasa ca este aici, cu mine, si ca eu ma recuperez”, a spus tanara mamica, citata de Daily Mail.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO