I s-a spus ca nu va mai putea merge niciodata. Cum si-a schimbat viata o tanara dupa ce a primit vestea ingrozitoare

Dată publicare: 03-02-2015 09:50
Dată actualizare: 06-02-2015 07:12


model

Inca din copilarie, Katie Knowles visa sa devina model. Insa la varsta de 16 ani, medicii i-au pus un diagnostic sumbru.

Tanara suferea de o afectiune rara a coloanei vertebrale, care apare de obicei la batrani. Boala a facut-o sa nu-si mai simta degetele de la picioare, talpile si coapsele. Dupa ce a fost operata fara succes, medicii i-au spus ca e posibil sa nu mai mearga niciodata.

Katie nu s-a lasat insa. A trecut prin sedinte chinuitoare de fizioterapie, iar acum, la 24 de ani, si-a indeplinit visul de a fi model.

"Eram foarte hotarata. A fost uimitor sa fac primii pasi din nou, insa intreaga experienta mi-a distrus increderea in mine. Apoi, un prieten mi-a sugerat sa ma apuc de modelling si am acceptat sa ma fotografieze, dar mai mult in gluma", a povestit Katie Knowles.

Cu toate acestea, tanara inca se lupta cu boala. "Folosesc carjele mai mereu, iar intr-o zi mai proasta am nevoie de scaunul cu rotile, dar nu voi lasa asta sa ma opreasca. Vreau sa le arat oamenilor ca nu trebuie sa lasi nimic sa te tina din a-ti indeplini visul", a mai adaugat ea.

Sursa: Metro

Tags: boala, afectiune, model,


VIDEO PROTVPLUS.RO