I-au lovit masina de doua ori. Unde se afla cel mai ghinionist loc de parcare

Dată publicare: 19-09-2013 15:49
Dată actualizare: 22-09-2013 07:03


Parcare

O femeie din Marea Britanie si-a gasit masina lovita in parcare in luna august. Si-a cumparat alta si a lasat-o, in mod neinspirat, in acelasi loc.

Nicola Hawkins nu a avut noroc nici cu a doua masina, iar intamplarea s-a repetat la o luna de la primul accident.

Femeia si-a parcat prima masina, un Fiat, pe un spatiu din apropierea casei. Un motociclist i-a lovit partea din fata, iar Nicole a hotarat sa-si cumpere un BMW la mana a doua. L-a lasat in acelasi loc, iar un sofer care a pierdut controlul masinii, a facut praf proaspata achizitie a lui Nicole.

Accidentul a fost atat de grav, incat cei doi pasageri au ajuns la spital, iar autoturismul lui Nicole n-a mai putut fi reparat.

In urma celor doua incidente, vecinii au catalogat locul respectiv drept cel mai ghinionist din Marea Britanie.

“Nu imi vine sa cred cat ghinion am avut! Nu am putut sa ma bucur de noua mea masina decat patru saptamani. Celalalt autoturism a venit cu o viteza incredibila si s-a oprit deasupra masinii mele” a povestit Nicole pentru DailyMail.

Ea are de gand sa dea in judecata autoritatile locale, pentru ca au instalat borduri de protectie pe vechile locuri de parcare.

“Obisnuiam sa imi parchez masina pe iarba. Niciuna dintre masinile mele n-ar fi fost lovita daca puteam sa o las in continuare acolo”, a mai marturisit ea pentru cotidianul englez.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO