I-a spus mamei lui ca o iubeste si dupa aceea a facut un gest necugetat. Barbatul a fost dat in vileag de cea de a 3-a sotie

17-10-2016 22:26

cheating

Un barbat din Bristol, Anglia, s-a spanzurat dupa ce a 3-a sotie l-a parasit dupa ce a aflat ca voia sa se casatoreasca pentru a patra oara.

Adrian Linham, in varsta de 44 de ani, a facut inchisoare aproape 5 luni dupa ce a doua sa sotie, Liz, a descoperit pe Facebook poze de la a treia sa casatorie, conform The Sun

Cea de a treia sotie a lui Linham, Hayley Tottedell, l-a sprijinit pe barbat, care are 2 copii din prima casatorie si unul cu Liz, si l-a asteptat pana a fost eliberat din inchisoare.

Totusi, ea l-a dat afara din casa, imediat ce a aflat ca Linham, dupa eliberare, a inceput o alta relatie cu femeie din Cornwall.

Barbatul a suferit de depresie in inchisoare si s-a mutat cu mama sa, Anthea, dupa ce prima lui casnicie a esuat. In ziua in care s-a sinucis, inainte sa plece din casa, Linham i-a spus mamei sale: “Te iubesc foarte mult. Sa nu iti mai faci griji pentru mine.”

Mai tarziu, in aceeasi zi, politistii au informat-o pe Anthea ca fiul ei a fost gazit spanzurat la o ferma izolata.

Linham, care era scafandru, a fost dat disparut de catre mama sa pe 28 martie. Politistii au gasit la resedinta sa din Bristol un bilet, intr-un sertar din dormitorul sau, pe care scria cu sange: “Imi pare rau.”

Se pare ca depresia s-a instalat cand barbatul a divortat de prima sotie, dupa ce a descoperit ca avea o aventura. Anthea a declarat: “A aflat ca sotia lui a avut o aventura si asta l-a doborat. Dupa un an, in 2012, a inceput sa intre pe site-uri matrimoniale si a cunoscut o tanara.

Le statea foarte bine impreuna. Nu s-au casatorit niciodata. Cand a doua sotie a aflat a inceput declinul. Era un om sfasiat sufleteste, nu avea pic de respect fata de sine si a inceput sa minta.

 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO