I-a scris tatalui ei decedat o scrisoare si a "trimis-o in Rai". RASPUNSUL primit de adolescenta 10 zile mai tarziu


Ultimul update: Duminica 18 Ianuarie 2015 07:23
Data publicarii: Joi 15 Ianuarie 2015 17:39
Categorie: Bizar
Scrisoare in Rai - 1

O adolescenta din SUA a avut pare de cea mai frumoasa surpriza atunci cand a primit raspuns la o scrisoare trimisa tatalui ei, decedat in 2010.

Ashlynn Marracino, in varsta de 16 ani, si-a facut un obicei din a-i scrie o scrisoare tatalui ei in fiecare an, in ziua de 6 ianuarie, data de nastere a barbatului. Fata leaga scrisoarea de un balon si o trimite "in Rai".

Anul acesta, balonul a calatorit aproape 650 de kilometri, din Whittier, L.A., California, pana in Auburn. Aici, emotionanta scrisoare a fost gasita de proprietara unui restaurant.

"Joc softball de 11 ani deja. Iti vine sa crezi? Imi place sa cred ca m-ai ajutat. Nu-mi place ca nu ai fost parte niciodata din viata mea. Nu este corect. Arata-mi un semn, te rog. Orice sa stiu ca esti acolo, undeva. Imi este foarte dor de tine si vreau sa te intorci", i-a scris adolescenta tatalui sau, decedat in 2010, in urma unui anevrism cerebral. Cei doi au petrecut doar un an impreuna, inainte de moartea barbatului, care a iesit din inchisoare cand fata implinise deja 10 ani.

Impresionata de povestea fetitei, Lisa Swisley i-a raspuns fetei, prin intermediul Facebook.

"Ai pierdut atat de multe si imi este foarte dor de tine. Si te iubesc si imi este un dor nebun de tine", a scris proprietara restaurantului.

Cele doua au vorbit de atunci si pe Skype.

Sursa: mirror.co.uk

Tags: decese, scrisori, rai, sua,

VIDEO PROTVPLUS.RO