I-a fost furata masina, iar a doua zi a gasit-o in parcare. Proprietarea a ramas socata cand a vazut ce se afla pe scaun FOTO

Ultima actualizare: 01-11-2016 07:04
subaru

Unei femei din SUA i s-a furat masina, iar a doua zi a gasit-o in parcare, avand pe scaunul soferul 30 de dolari si un bilet in care i se prezentau scuze pentru incident.

Lui Erin Hatzi, din Portland, Oregon, i s-a furat masina marti seara, un Subaru, iar miercuri i-a fost returnata cu 30 de dolari pe scaunul soferului, impreuna cu un bilet in care o femeie isi cerea scuze, potrivit The Guardian

Femeia care i-a furat masina, din greseala, i-a scris lui Erin un bilet in care ii cerea scuze pentru incident.

Camerele de supraveghere au surprins o femeie cand s-a indreptat spre automobilul lui Erin, un Subaru, si a plecat cu el. Dupa aceea, proprietarea a raportat furtul la politie, dar in urmatoarea zi masina se afla in parcare, impreuna cu un bilet in care se specifica ca furtul a fost o neintelegere.

Hatzi a postat pe contul ei de Facebook o poza cu cu mesajul scris de femeie: “Salut, imi pare atat de rau ca ti-am furat masina.

Am trimis-o pe prietenea mea cu cheia ca sa-mi ridice propriul meu Subaru rosu si s-a intors cu masina ta. Nu am observat masina decat in aceasta dupa amiaza si i-am spus ca nu e masina mea.

Ti-am lasat niste bani pentru benzina si imi pare rau pentru raul pe care ti l-am cauzat. Daca vrei sa mai vorbim, numele meu e Bernadett si ti-am lasat si numarul meu de telefon.”

Potrivit politistilor, cheia de contact de la un anume model Subaru poate functiona si pentru alte modele.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO