I-a dat iubitei sale pastile pentru a ii provoca un avort. Ce l-a impins la gestul reprobabil

Dată publicare: 20-06-2013 11:03
Dată actualizare: 23-06-2013 06:45


Remee

Un barbat din Florida, in varsta de 28 de ani, a fost arestat pentru ca i-a dat iubitei sale pastile care sa ii provoace avortul, fara ca tanara sa stie. Motivul pentru care a recurs la gestul socant este incredibil.

Andrew Welden incepuse o relatie cu Remee Lee in urma cu 6 luni, insa el mai traia, in paralel, o alta poveste de iubire cu Tara, cu care era de 7 ani. Cand a aflat ca Remee este insarcinata, barbatul a crezut ca innebuneste.

El nu isi dorea ca iubita mai veche sa afle. I-a propus lui Remee sa renunte la sarcina, insa tanara a refuzat si i-a spus ca daca nu e pregatit sa isi asume responsabilitatea, atunci ea va creste singura copilul.

Cum tatal lui era medic, tanarul a reusit sa sustraga din cabinet un flacon de medicamente folosite pentru intreruperea unei sarcini. A inlocuit eticheta si i-a spus fetei ca sunt antibiotice pentru raceala si ca trebuie sa le ia.

Remee a avut incredere in el si a luat o pastila. In scurt timp a inceput sa sangereze si sa aiba dureri ingrozitoare. Cand a ajuns la spital, doctorul i-a facut mai multe analize si a intrebat-o daca a luat vreun medicament. Cand a vazut flaconul si pastilele, i-a spus fetei ca acelea provoaca avortul.

Tanara a mers direct la politie. A povestit ce i s-a intamplat si a fost de acord sa poarte un microfon si sa inregistreze toata discutia pe care urma sa o aiba cu iubitul ei.

El i-a recunoscut ca nu isi dorea ca iubita mai veche sa afle de noua lui relatie si ca nu stie ce a fost in capul lui atunci cand a recurs la teribilul gest.

Tanarul a fost retinut de autoritati, iar daca va fi gasit vinovat, el ar putea petrece ani buni la inchisoare.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO