I-a dat fostei sotii un cec de aproape 1 MILIARD de dolari. Motivul pentru care aceasta a refuzat suma si a facut apel

Ultima actualizare: 10-01-2015 07:21
Divort

Harold Hamm, directorul executiv al companiei petroliere Continental Resources, este protagonistul unuia dintre cele mai rasunatoare divorturi din SUA. Vrand sa ajunga la o intelegere cu fosta lui sotie, i-a trimis un cec.

Aproape 1 miliard de dolari - mai exact 974,8 milioane - este suma pe care multi-miliardarul Harold Hamm a scris-o de mana pe cecul trimis sotiei, prin intermediul avocatilor ei.

Hamm s-a aratat dispus sa plateasca echivalentul in bani a proprietatilor si bunurilor pe care le detine, asa cum il obliga o decizie a instantei, data in noiembrie. Insa oferta a fost refuzata de fosta sotie, prin intermediul avocatilor ei, a spus Michael Burrage, reprezentantul legal al multi-miliardarului, intr-un email: "Doamna Arnall, prin intermediul avocatilor ei, a spus ca refuza oferta pentru ca i-ar aduce un prejudiciu de imagine".

Atat Sue Ann Arnall, cat si Harold Hamm au facut contestat pana la urma decizia din noiembrie a instantei, urmand ca apelurile sa se judece la Curtea Suprema din Oklahoma, scrie businessinsider.com.

Arnall, fost director in cadrul companiei petroliere, care a fost casatorita cu Hamm timp de 26 de ani, a considerat ca suma oferita de sotul ei este inadecvata si ii permite acestuia sa pastreze majoritatea averii evaluata la 18 miliarde de dolari.

Harold Hamm i-a platit deja fostei sotii 20 de milioane de dolari. Hamm detine pachetul majoritar - de 68% - al Continental Resources, companie care a pierdut miliarde de dolari dupa ce pretul petrolului a scazut dramatic in SUA.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO