I-a cerut sotiei sa-si ia un amant. Ce s-a intamplat apoi l-a trimis direct la psiholog

Dată publicare: 31-07-2013 09:15
Dată actualizare: 03-08-2013 06:45


sarut, relatie, sex

Ca sa-si satisfaca o fantezie erotica, un barbat a ajuns acum intr-o situatie foarte delicata, iar relatia cu sotia lui ar putea fi distrusa.

Barbatul, care este casatorit de 10 ani, i-a marturisit psihologului de la Sun ca i-a cerut sotiei sale sa-si ia un amant.

“La gandul ca este cu un alt barbat, simteam ca o doresc ma mult, dar ea a refuzat mereu aceasta propunere, ani de zile. Acum, dupa ce a aflat ca si prietenele ei au amanti, m-a anuntat ca se intalneste si eu cu cineva si ca se va culca cu el", spune barbatul.

Acum insa totul s-a schimbat si el a devenit gelos. “Simt ca imi pierd mintile la gandul ca este cu altcineva, nu mai pot sa dorm, sa mananc. Stiu ca a fost propunerea mea, dar acum nu mai vreau asta”, spune tanarul.

Deidre ii spune ca insistenta lui dovedeste ca nu l-a interesat ce isi doreste sotia, ci a vrut doar sa-si satisfaca o fantezie erotica.

Acum, este posibil ca ea sa se razbune in acest fel si s-ar putea ca in realitate sa nu aiba un amant, doar un prieten cu care se intalneste, dar vrea sa-l faca pe sotul ei sa sufere.

Sfatul psihologului este ca barbatul sa-si ceara scuze pentru propunerea facuta si sa incerce sa compenseze totul printr-un gest deosebit fata de sotia lui.
 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO