"Hannibal Lecter" al Australiei, banuit de 15 crime. Politistii spun ca sunt aproape de rezolvarea cazului

Dată publicare: 24-02-2014 14:11
Dată actualizare: 27-02-2014 07:01


Australia

Un fost muncitor intr-un abator australian este principalul suspect pentru 14 crime nerezolvate, care au avut loc in zonele nelocuite ale tarii.

Andy Albury, supranumit "Hannibal Lecter al Australiei", este deja condamnat pe viata pentru omorarea si mutilarea unei femei aborigene, in 1983, in orasul Darwin.

Politia din Queensland investigheaza o posibila pista pentru rezolvarea celor 14 cazuri vechi, pe care le leaga de un mic abator din afara orasului.

Fostul detectiv Les Chapman a declarat ca Albury s-a laudat in fata lui cu cele 14 victime, macelarite la intamplare, pe o portiune din autostrada Flinders, intre 1970 si 1982.

"Mi-a marturisit cele 14 crime. L-am inchis pentru una singura, pentru care sta pe viata in inchisoare. Stim ca a omorat mai multi", a povestit fostul politist.

Pornind de la pontul dat de fostul detectiv, politia din Queensland a inceput o noua investigatie in jurul autostrazii Flinders, care strabate statul australian de la est la vest.

Investigatorii nu au confirmat ca au un suspect principal in cazul anchetei vechi de 32 de ani, dar sustin ca sunt aproape de rezolvarea cazului.

Sursa: The Independent


VIDEO PROTVPLUS.RO